Lämmitysjärjestelmät ja uusiutuvaan energiaan perustuvaa lämpöä Vihdistä

Ota yhteyttä

Vihti Energia Oy toimittaa lämmitysjärjestelmät ja uusiutuvaan energiaan perustuvaa lämpöä erityisesti suurkiinteistöihin. Saat meiltä kokonaisvaltaiset ratkaisut räätälöitynä kiinteistösi tarpeisiin. Palvelemme Vihdistä käsin Nummelassa, Karkkilassa, Lohjalla ja muissa lähikunnissa, noin 50 kilometrin säteellä toimipaikastamme. 

 

Lue lisää tuotteistamme ja palveluistamme ja ota meihin yhteyttä. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Katso yhteystiedot tästä

Kaikki toimivaan lämmitykseen

Vihdin Energia Oy on täyden palvelun lämmöntoimittaja, jolta saat lämmitysjärjestelmät asennuksineen kiinteistösi tarpeiden mukaan. Toimitamme myös kotimaiseen uusiutuvaan energiaan perustuvan energian. Tuotamme ja myymme puuhakkeesta tuotettua bioenergiaa.

 

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme sekä tuottamamme lämmön eduista – ota yhteyttä! 

Yhteystiedot

Uusiin kohteisiin ja vanhojen lämmitysjärjestelmien tilalle

Kiinteistön lämmitys bioenergialla onnistuu avullamme sekä uusissa että vanhemmissa kohteissa. Lämmitysjärjestelmämme sopii hyvin esimerkiksi vanhan öljylämmityksen tilalle.

 

Asennamme kiinteistöösi lämpökeskuksen ja kaiken tarvittavan tekniikan. Tämän jälkeen yhdistämme lämpökeskuksen lämpöverkkoomme. Toimittamamme lämmitysjärjestelmät ovat varmoja ja toimivat automaattisesti. 

 

Käytämme samaa lämmitystekniikkaa kuin monet kaukolämmön toimittajat: voimalaitoksessa lämmitettyä vettä tai höyryä johdetaan kiinteistön lämmönjakokeskukseen. Kiinteistön lämmönjakokeskuksesta kaukolämpövettä ohjautuu kiinteistön lämmitykseen ja käyttöveden lämmitykseen.

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen lämmitystapa

Meiltä saadun lämmön avulla lämmität sekä tilat että käyttöveden taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

 

Tuotamme lämpöä kotimaisilla biopolttoaineilla. Pääpolttoaineena käytämme haketta. Läheltä saadun puuraaka-aineen kuljettamiseen ei kulu suuria määriä energiaa.

 

Toimittamamme energian edut:

  • energiatehokkuus

  • taloudellisuus

  • ympäristöystävällisyys

  • takaa tasaisen lämmön

  • huoleton

  • tilojen ja käyttöveden lämmitykseen sopiva

  • täydellinen uusiin ja vanhoihin kohteisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!